info@taxinext.nl Telnr. 035 - 20 10 517 | Reserveer een taxi

Taxi van & naar Schiphol

Wij zijn dagelijks op Schiphol te vinden! Bel Taxi Next!

Taxi Schiphol

Het zijn niet zomaar tijden; vertrek- of aankomsttijden. Ze staan symbool voor een gebeurtenis. Voor een vakantie of een familiebezoek. Het zijn belangrijke tijden en dat weten de chauffeurs van Taxi Next!

Een rit met Taxi Schiphol reserveert u van te voren. Dit doet u minimaal 24 uur voor vertrek of aankomst. Voorkom teleurstelling en wilt u zeker weten dat Taxi Next u wegbrengt of ophaalt? Wanneer u, uw vertrek of aankomsttijden weet neem dan contact met ons op.

Inchecken Taxi Schiphol

Wanneer u ons belt of mailt om een afspraak te maken voor een taxi Schiphol, dan vragen wij u altijd wat de bestemming is. Heeft u een vlucht naar buiten Europa dan moet u drie uur van te voren aanwezig zijn op Schiphol. Bij vluchten binnen Europa is dat twee uur van te voren.

Door te vragen naar uw bestemming kunnen wij, als Taxi Schiphol zijnde, rekening houden met deze inchecktijden.

Aankomst Taxi Schiphol

Halen wij u op van Schiphol dan checken onze chauffeurs altijd de aankomsttijden op Schiphol. Zo staat er dus, ook bij vertraging van uw vlucht, altijd een taxi voor u klaar.

Schiphol is groot dus om te weten waar uw taxi klaarstaat neemt u, als uw vliegtuig is geland, contact op met onze Taxi Schiphol chauffeur van (of andersom!). Samen met u spreekt de chauffeur de plek af waar uw taxi klaarstaat.

Schiphol
vanaf ‚ā¨80
per rit!

Bestel direct een taxi

Wij hebben de aantrekkelijkste tarieven voor uw rit naar Schiphol. Telefonisch kunnen wij, Taxi Next, Taxi Hilversum, direct uw vragen beantwoorden of wensen voor een taxirit bespreken.

Call Now Button